Helios Auto ApS, Lautrupvang 12, DK-2750 Ballerup  -  +45 4457 0088  -  hotline@heliosauto.dk

Docubizz

Tillægsprogrammet Docubizz kan kommunikere med fakturahåndteringssystemet DocuBizz.

 

Tillægsprogrammet kan indsende kontoplan, kreditorer, afdelinger, projekter og biler til DocuBizz. Konteret bilag fra DokuBizz kan importeres til en kassekladde i Helios®, klar til bogføring. Endelig har man mulighed for at se selve bilaget vha DocuBizz' bilagsviewer, når det er bogført.

 

 

 

Oprettelse af knap

Det anbefales, at man opretter en knap i kassekladde og/eller kreditorkladden samt en knap på Helios®' desktop. Åbn kassekladden og klik på værktøjsikonet i toppen af Helios®. Klik på punktet Opsætning og klik derefter på fanebladet Menu.

 

 

Tilføj en linie under de linier, der eventuelt findes i vinduet i forvejen. I feltet Tekst på knap indtastes den tekst, der skal vises på knappen. I feltet rapport skal der stå docubizz. Feltet Tip er valgfrit. Udfyldes det, vil teksten vises, når musen holdes hen over knappen. Klik på Gem.

 

Hvis man ønsker at anvende DocuBizz' bilagsviewer, skal man på samme måde som ovenfor oprette en knap på finans- og/eller kreditorposteringsoversigten.

 

Knappen på Helios®' desktop oprettes ved at klikke på værktøjsikonet og vælge punktet Desktop Opsætning.

 

 

Tilføj en linie, som den vist overfor, under de linier, der eventuelt findes i vinduet i forvejen. Klik på Gem.

 

Helios® skal afsluttes og genstartes på ny, før knapperne er synlige.

 

 

Daglig brug

Når man klikker på knappen, der er oprettet i kassekladden, vil Helios® hente konteret bilag fra Docubizz til kassekladden.

 

Når man klikker på knappen, der er oprettet på posteringsoversigten, vil bilaget blive vist i DocuBizz' bilagsviewer. Dette er dog kun muligt for bilag, der er konteret i DocuBizz og efterfølgende importeret og bogført i Helios.

 

 

Når man klikker på knappen, der er oprettet på Helios®' desktop, får man en menu med to punkter Overfør til DocuBizz og Indstillinger.

 

Overfør til DocuBizz

Der overføres data fra Helios til DocuBizz. Data kan komme fra kontoplan, kreditorer, afdelinger, projekter og biler. De to førstnævnte overføres altid. Overførsel af de tre sidstnævnte afhænger af, hvad der er angivet i Indstillinger.

 

 

Indstillinger

 

 

De tre ikoner i toppen bruges til autorisationsfunktionen. Læs mere om den under Autorisation.

 

Kunde nr., Autoristationskode, FTP brugernavn, FTP kodeord, FTP mappe

Oplyses af DocuBizz. Sidstnævnte kan være blank.

 

Afdelinger, Projekt, Biler

Kontoplan og kreditorer overføres altid til DocuBizz. Afdelinger, projekt og biler overføres, hvis de respektive felter er markeret.

 

Autorisation

Feltet viser om autorisationsfunktionen er slået til eller fra. Feltet kan kun rettes vha. ikonerne øverst i vinduet.

 

 

Helios® er et registreret varemærke for Helios Auto ApS, Lautrupvang 12, DK-2750 Ballerup.