Autorisation

Nogle tillægsprogrammer har en autorisationsfunktion. Dette ses ved at nedenstående tre ikoner findes i øverste venstre hjørne af vinduet med indstillinger til tillægsprogrammet.

 

 

 

En bruger udpeges til at administrere autorisationer for det pågældende tillægsprogram. Denne bruger (administratoren) klikker på de første ikon for at slå autorisationsfunktionen til. Når autorisationsfunktionen er slået til, er det kun administratoren, der kan slå det fra igen.

 

Når autorisationsfunktionen er slået til, kan administratoren give andre brugere tilladelse til at bruge tillægsprogrammet ved at klikke på tilføj ikonet . En liste med de brugere, som pt ikke har adgang til tillægsprogrammet vises og den ønskede bruger vælges.

 

Når autorisationsfunktionen er slået til, kan administratoren fjerne andre brugeres tilladelse til at bruge tillægsprogrammet ved at klikke på slet ikonet . En liste med de brugere, som pt har adgang til tillægsprogrammet vises og den ønskede bruger vælges.